Λίφτινγκ δε σημαίνει απαραίτητα νυστέρι

leizer-xoris-nusteri
ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ένας πλαστικός χειρουργός με εξειδίκευση στις μη παρεμβατικές εφαρμογές μάς εξηγεί πώς η ομορφιά μπορεί να κατακτηθεί χωρίς νυστέρι.

"Oι σύγχρονες μέθοδοι στην Πλαστική Χειρουργική, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση του ιατρού, επιτρέπουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, που επιτυγχάνεται ανώδυνα με μη επεμβατικές μεθόδους και άρα δεν απαιτεί και απουσία από τις καθημερινές δραστηριότητες’’. Η διαβεβαίωση προέρχεται από τον κ. Παναγιώτη Σάνδρη, Eπιστημονικό Υπεύθυνο του Lasermed- Πρότυπο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής που μότο του έχει το εξής: lifting χωρίς νυστέρι ή αλλιώς Thermage. Ας δούμε περισσότερα. 

Τι είναι το Thermage
Είναι το πιο ισχυρό σύστημα στην Αισθητική Ιατρική για σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα. Βασίζεται σε ειδικής διαμόρφωσης μονοπολικές  ραδιοσυχνότητες.  Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα σύσφιξης προσώπου, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια. Λειτουργεί σε ειδική αποκλειστική συχνότητα, στα 6,8 Μηz που έχει την μεγαλύτερη δραστικότητα στο κολλαγόνο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Επίσης, διαθέτει ψύξη της κεφαλής, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη προστασία της επιδερμίδας και επιτρέποντας ακόμα πιο αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης προσώπου, χωρίς πόνο ή ερεθισμό.

Πώς εφαρμόζεται 
THERMAGE Dynamic Lift

Με ειδική έλξη του δέρματος προς την κατεύθυνση του lift και χρήση κατάλληλων παραμέτρων, επιτυγχάνουμε την αντιμετώπιση της χαλάρωσης με ακόμα πιο εμφανή αποτελέσματα σύσφιξης προσώπου ήδη από την ημέρα της θεραπείας, χωρίς κανένα ερεθισμό. Η όλη διαδικασία είναι αρκετά πιο ανώδυνη απ’ ότι με τον κλασσικό τρόπο ενώ έχει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια στο τελικό αποτέλεσμα, άνω των 2,5 χρόνων.

FACE THERMAGE
Η διαδικασία που ακολουθείται και για τη σύσφιξη πρόσωπου είναι ως εξής: Με μία συνεδρία διάρκειας περίπου 35-40 λεπτών τελειοποιείται το περίγραμμα της γνάθου, με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο οβάλ. Τονίζονται και ανορθώνονται τα ζυγωματικά, οι παρειές δείχνουν πιο «λείες», ενώ παράλληλα οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα, το μέτωπο και τα μάτια, γίνονται πιο απαλές - γενικά το πρόσωπο δείχνει «ξεκούραστο». Το αποτέλεσμα είναι μία άκρως νεανική εμφάνιση, η οποία μάλιστα είναι ήδη εμφανής με το πέρας της θεραπείας.
Το Thermage δεν απαιτεί κανενός είδους αναισθησία. Μετά την θεραπεία, το δέρμα δεν εμφανίζει ερεθισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να επανέλθουμε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες. Όσον αφορά στην σύσφιξη προσώπου, επιτυγχάνεται πολύ μεγάλη βελτίωση στο οβάλ (περίγραμμα), το σχήμα του προσώπου γίνεται καλύτερο, ανεβαίνουν τα ζυγωματικά, μειώνεται η χαλάρωση στις παρειές, λειαίνονται οι ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο, ενώ με το EYES THERMAGE αντιμετωπίζεται η χαλάρωση στα άνω βλέφαρα σε βαθμό 60%-70%, ενώ μειώνουμε και τις «σακκούλες» στα κάτω βλέφαρα, χαρίζοντας ένα πιο ξεκούραστο, νεανικό βλέμμα.
Η σημαντική αυτή εξέλιξη στις μη επεμβατικές θεραπείες βοηθά στην απόκτηση καλύτερης ποιότητας στη συνολική εικόνα μας, χωρίς αλλοίωση των χαρακτηριστικών και χωρίς ταλαιπωρία ή διαταραχή του τρόπου ζωής μας.
 

LASERMED-Πρότυπο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής
Επιστημονικός διευθυντής Παναγιώτης Σάνδρης, Πλαστικός Χειρουργός
Λυκείου 15 & Ρηγίλλης, Αθήνα
Τηλ.1: 210 7223 222
Fax.: 210 72 12 235
e-mail: [email protected]
www.sandris.gr, Facebook/Lasedmed