«Fix My Style»: Τα must πανωφόρια του χειμώνα

shopping
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ήρθε ο καιρός που πλέον τα χοντρά πανωφόρια επιβάλλονται. Σκέφτεστε τι πρέπει να αγοράσετε για να αναδείξετε το στυλ σας; Ποιο είναι αυτό που φοριέται με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σας; Τι ενδείκνυται για τις βραδινές εξόδους και ποιο είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας;

Ας δούμε μαζί τα 5 must πανωφόρια στα οποία καλό θα ήταν να επενδύσουμε για ολοκληρωμένες εμφανίσεις και πού μπορούμε να τα βρούμε σε οικονομικές τιμές.

1. Σίγουρα ένα μαύρο δερμάτινο jacket είναι απαραίτητο αφού μπορούμε να το φοράμε όλες τις ώρες από το πρωί με ένα τζιν και ένα πουλόβερ έως το βράδυ με ένα cocktail φόρεμα.
Σε αυτό το κομμάτι αξίζει να επενδύσουμε γιατί θα παραμείνει για πολλά χρόνια στη ντουλάπά μας.

2. Παρκά με επένδυση για τις πολύ κρύες ημέρες, θα το φορέσουμε όλες τις ώρες με τζιν ή chinos παντελόνια για τις πιο casual εμφανίσεις. Προτιμήστε το σε ουδέτερα χρώματα για να το συνδυάζετε με όλα τα ρούχα, όπως σκούρο χακί, navy blue, μπεζ και καμηλό, δηλαδή χρώματα που «πάνε» στα περισσότερα δέρματα και συνδυάζονται με τα πάντα.

3. Καπαρντίνα σε nude απόχρωση: είναι από τα ρούχα που φοράμε από την αρχή της σεζόν και τις λιγότερο κρύες μέρες και το κρατάμε ενεργό μέχρι τα δροσερά βράδια των αρχών της άνοιξης.
Πρόκειται για ένα κλασικό κομμάτι και καλό είναι να το προτιμήσετε με μάκρος έως το γόνατο για να συνδυάζεται εύκολα όχι μόνο με παντελόνια, αλλά και με φούστες και φορέματα.

4. Κάπες και πόντσο: παραμένουν και φέτος στη μόδα, ιδιαίτερα εκείνα με μάλλινη ύφανση (patchwork) και μπορούν να σας κρατάνε ζεστούς όσο ένα μπουφάν. Ο ιδανικός συνδυασμός είναι με δερμάτινο skinny παντελόνι και ankle boots.

5. Παλτό μάλλινο: τα ζεστά υφάσματα, όπως τα μπουκλέ, είναι από τα κομμάτια που φέτος μπορείτε να ξαναεμφανίσετε. Τα παλτό (ψαροκόκκαλο) ήταν ανέκαθεν διαχρονικό, ζεστό αλλά και κομψό. Σίγουρα ένα τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει στη γκαρνταρόμπα σας, είτε σε μακρύ για τις πιο ψηλές κυρίες, είτε πιο κοντό για τις λιγότερο ψηλές κυρίες. Συνδυάζεται επίσης με όλα μας τα ρούχα, από smart casual έως και τις πιο βραδινές κρύες εμφανίσεις.

Εάν τυγχάνει όλα τα παραπάνω να υπάρχουν στη ντουλάπα μας και θέλουμε απλά να κάνουμε μια μικρή ανανέωση μπορούμε να προτιμήσουμε ακόμα ένα δερμάτινο ή τύπου δέρμα jacket σε ταμπά αποχρώσεις για περισσότερες εμφανίσεις, είτε κάποιο συνθετικό γουνάκι που επίσης είναι must.

Πού μπορείτε να τα βρείτε όλα αυτά; Εκτός φυσικά από τα γνωστά εμπορικά καταστήματα, ρίξτε μια ματιά και στο http://bazz-r.gr/. Πρόκειται για τα γνωστά fashion bazaar (ρούχα με το κιλό) που υπάρχουν διάσπαρτα στην πόλη. Εκεί μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικά κομμάτια που θα σας εκπλήξουν με το πόσο συμφέροντα είναι. Μην τα υποτιμάτε! Είναι ρούχα καταστημάτων που έμειναν stock και τώρα διατίθενται σε πολύ καλές τιμές και δεν πρόκειται για second hand.

Ελένη Μαυρίδη
Personal Shopper/Image Consultant

Tel: 698 02 42 925
Website: www.personalshopper.gr
Fb: personalshopper.gr