Η πιο καινοτόμος μέθοδος ανάπλασης του δέρματος έχει μόνο πλεονεκτήματα

gunaika-melaxrini-omorfia-aisthitiki
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Από τον Παναγιώτη Σάνδρη, πλαστικό χειρουργό, Διευθυντή του κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «LASERMED».

O ανθρώπινος οργανισμός, ένα εργαστήρι με τόσους μηχανισμούς άμυνας, αυτοϊασης και προστασίας, φροντίζει συνεχώς να ανανεώνει τα κύτταρα και τους ιστούς των οργάνων του. Μετά τα τριάντα όμως, οι πρώτες ρυτίδες και κηλίδες κάνουν την εμφάνισή τους και το δέρμα μας αρχίζει να χάνει την νεανικότητα του.

Το κολλαγόνο αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και πάνω από το 70% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα μας. Υπάρχουν επτά διαφορετικοί τύποι, μόνο όμως οι τύποι Ι και ΙΙ συνιστούν τα κύρια συστατικά του δικτυωτού χορίου του δέρματος, πάνω στο οποίο θέλουμε να εστιάσουμε. Το πλήρες μόριο του κολλαγόνου δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από κανένα είδος τροφής. Μπορούμε όμως να προκαλέσουμε το σώμα μας να παράγει κολλαγόνο;

Ο πλαστικός χειρουργός, κ. Παναγιώτης Σάνδρης άας ενημερώνει για την νέα μέθοδο High Definition Fractional Needling Mesotherapy, η οποία διεγείρει ακριβώς αυτή τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, ώστε να αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά φρέσκο, λαμπερό και υγιές.

Η μέθοδος Fractional microneedling Mesotherapy έχει όλα τα πλεονεκτήματα της ταχύτατης ανάπλασης και της μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας των fractional τεχνικών. Η ελεγχόμενη ταχύτητα καθώς και το βάθος επίδρασης του micro needling Pen σε συνδυασμό με την επιλογή από μία μεγάλη γκάμα cocktail κορυφαίας βιοτεχνολογίας με αυξητικούς παράγοντες, νουκλεοτίδια και τελευταίου τύπου προϊόντα αντιγήρανσης, δίνει τα μέγιστα αποτελέσματα

Πρόκειται ίσως για την πιο καινοτόμο θεραπεία που έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική στις μέρες μας. To μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι δεν προκαλεί δερμοαπόξεση και άρα εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αποθεραπεία, ενώ δεν εμποδίζει τη χρήση make-up μετά τη θεραπεία. Η χρήση ατομικής αποσπώμενης κεφαλής ανά ασθενή εγγυάται την ασφαλή θεραπεία και την υγιεινή.

Εφαρμόζεται στο πρόσωπο για να απαλύνει λεπτές και μεσαίες ρυτίδες & γραμμές έκφρασης, βαθύτερες ρυτίδες, σημάδια – ουλές, ραγάδες, χρωματικές βλάβες και φωτογήρανση, αλλά και στο σώμα για να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα & τοπικό πάχος.

Ο πλαστικός χειρουργός, κ. Παναγιώτης Σάνδρης μάς ενημερώνει ότι η  νέα θεραπεία Fractional Mesotherapy Needling είναι ταχύτατη και με θεαματικά αποτελέσματα, ενώ έχει το πλεονέκτημα της έντονης σύσφιξης και υδάτωσης, με μόλις 2-3 συνεδρίες, κάθε 20 μέρες, με προσιτό κόστος.

Το Fractional micro needling Meso ήρθε να συμπληρώσει ιδανικά τις θεραπείες με μονοπολικά RF (σύσφιξη-κολλαγονογένεση-ανόρθωση), την τεχνολογία Plasma Microlift (τεχνική βλεφαροπλαστικής-άμεση διόρθωση σε ρυτίδες-ουλές-πτυχώσεις), τα Hydroxy Peels (αυξημένη διεισδυτικότητα-αντιγήρανση-σύσφιξη) και το Liquid Face Lift reshaping (αναδόμηση-τελειοποίηση της γεωμετρίας του προσώπου).

www.sandris.gr
Τηλ. 210-7223 222