Η Rihanna σχεδιάζει παπούτσια με έμπνευση από τα τατουάζ της

rihanna-papoutsia1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Η Rihanna είναι γνωστή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις και πάντα περιμένουμε εναγωνίως να δούμε τι θα φορέσει ή θα σχεδιάσει. Δεν είναι τυχαίο ότι τελευταία έχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους σχεδιαστές τόσο για ρούχα όσο και για παπούτσια.

Αυτή τη φορά λοιπόν και πριν ακόμα καταλαγιάσει ο πυρετός της νέας της συλλογής αθλητικών με την Puma, ανακοινώθηκε η συνεργασία της με τον Manolo Blahnik, γνωστό σχεδιαστή παπουτσιών. Το αποτέλεσμα άκρως εκκεντρικό και σίγουρα για τσέπες...περιορισμένων δυνατοτήτων.

Η συλλογή έχει τίτλο "Denim Desserts" και περιλαμβάνει έξι περιορισμένα σχέδια με βασικό υλικό το τζιν. Ψηλοτάκουνα μποτάκια στολισμένα με σχέδια εμπνευσμένα από τα τατουάζ της, πέδιλα με παγιέτες και ένα ζευγάρι μπότες που σίγουρα ξεχωρίζει από όλη τη συλλογή. Το ύψος τους φτάνει μέχρι τον καβάλο, δημιουργώντας την αίσθηση τζιν παντελονιού ενώ δένουν γύρω από το πόδι δημιουργώντας ένα δαχτυλίδι. Ένα άκρως εκκεντρικό, μοναδικό και σίγουρα για πολύ λίγες, παπούτσι, το οποίο η ίδια η Rihanna φοράει στο τελευταίο εξώφυλλο της Βρετανικής VOGUE.

Ο Blahnik δηλώνει άκρως ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, προσθέτοντας πόσο θαυμάζει το πάθος και την δημιουργικότητα της τραγουδίστριας. Η Rihanna από την άλλη προειδοποιεί ότι αυτά τα παπούτσια είναι "επικίνδυνα" και πως όποια τα φορέσει σίγουρα θα κλέψει την προσοχή στο δρόμο, ακόμα και της ίδιας που τα σχεδίασε!

Ειρήνη-Fashion Reactor
www.fashionreactor.com