Η Βραζιλία εμπνέει τη νέα συλλογή της Yamamay και το αποτέλεσμα είναι σέξι!

dayane-peacock
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Χαρά, δημιουργικότητα και στυλ. Το τρίπτυχο της νέας συλλογής δια χειρός Dudu Bertholini, ενός από τους πιο διάσημους και πληθωρικούς σχεδιαστές μόδας της Βραζιλίας. Η Yamamay τον επέλεξε και του εμπιστεύτηκε τον σχεδιασμό μερικών από τις σειρές της φετινής καλοκαιρινής της συλλογής. Πάρτε μια ιδέα από το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί και καλό, στυλάτο καλοκαίρι!

Η φετινή συλλογή της Yamamay φέρει τον τίτλο Movimento Brasil που σημαίνει πως στόχος είναι να προβάλει την αστείρευτη ενέργεια και την μοναδική ζωντάνια της Βραζιλίας. Για να το πετύχει, παρουσιάζει πέντε σειρές, κάθε μία από τις οποίες είναι σε διαφορετικά χρώματα και στυλ, αλλά όλες συνδυάζονται αρμονικά. 

Κάθε χρόνο η Yamamay επιλέγει έναν Βραζιλιάνο σχεδιαστή για να δημιουργήσει ένα κομάτι της καλοκαιρινής της συλλογής, με σκοπό να προβάλει την προσωπικότητα και την άποψή του για τον κόσμο μέσα από τις προτάσεις του. Φέτος, η επιλογή ακούει στο όνομα Dudu ο οποίος εκφράζει απολύτως φυσικά τη δημιουργικότητά του μέσα από χαρούμενα, πρωτότυπα και τολμηρά σχέδια.

Χρωματικές εκρήξεις, ιδιαίτερα μοτίβα, εκκεντρικά τυπώματα για τα Brazilian κάτω μέρη αλλά και τρίγωνα και bandeau μπικίνι και φυσικά πανέμορφα trikinis. Maxi φορέματα, παντελόνια, ponchos, ολόσωμες φόρμες και εκπληκτικά καφτάνια ολοκληρώνουν το look μας στην παραλία. Τη συγκεκριμένη συλλογή ολοκληρώνουν τα ανάλαφρα sarongs- παρεό και τα φουλάρια με ισχυρό στυλ. Άλλωστε το πώς θα το φορέσουμε ένα μαγιό ή ένα τουρμπάνι είναι στο χέρι και την φαντασία μας! 

Το Movimento Brasil είναι ένα έργο όπου κυριαρχεί ο αισθησιασμός, η ενέργεια και η δημιουργικότητα. Ένας κόσμος από χρώματα, σκιές, σχήματα και καλλιτεχνικά μοτίβα γιορτάζουν την αισιοδοξία και την ανεξάντλητη αγάπη για ζωή που αναβλύζει από την υπέροχη Βραζιλιάνικη γη.