Μάσκα χρυσού: η καινοτομία ομορφιάς με μια δόση από παραμύθι

ksanthia-gunaika-xrusos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το είδαμε κι αυτό. Αφού παρακολουθήσαμε σχεδόν λάιβ, όλη την προετοιμασία για το σόου-υπερπαραγωγή με τα σούπερ μοντέλα του πλανήτη να συναντιούνται στο Παρίσι, για την απόλυτη εξτραβαγκάντσα της μόδας και της ομορφιάς, προτιμήσαμε, αντί να μάθουμε για τα διαμάντια στα κοστούμια της στρατιάς των Victoria's Secret, τις μπούκλες και τη γυμναστική ή τη διατροφή των πολυφωτογραφημένων κοριτσιών, να μάθουμε για μια καινοτομία ομορφιάς που κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά έχει κάτι από παραμύθι...Της Σάντυς Τσαντάκη

Χρυσή μάσκα για το πρόσωπο
Είναι φωτογενής, είναι χρυσή, ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα. Όλα τα μοντέλα πριν από την επίδειξη Victoria's Secret, φωτογραφήθηκαν, απόλαυσαν, μυήθηκαν στην πολυτέλεια μιας ολιγόλεπτης απόλαυσης.

Χρυσά κορίτσια
Η Sara Sampaio ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram την αμακιγιάριστη εκδοχή του εαυτού της, πριν τη μεταμόρφωση, με κόκκινη ζακέτα, πιασμένα μαλλιά κότσο, και την ανάγλυφη μάσκα να πλαισιώνει το πρόσωπο της σαν πίνακας ζωγραφικής, για την ακρίβεια, σαν χρυσή κορνίζα.

Εφευρέτης από το Ισραήλ
Μια γυναίκα από το Ισραήλ, η Mimi Luzon, με 30 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο της ομορφιάς, σαν σύγχρονη θαυματοποιός σκέφτηκε να δημιουργήσει μια μάσκα από φύλλα χρυσού, 24 καρατίων, (με υαλουρονικό οξύ, κόκκινο τσάι, απόσταγμα ροδάκινου), για γυναίκες που θέλουν ό,τι αγγίζει να γίνεται χρυσός. Η ίδια υποστηρίζει ότι όταν βγει η μάσκα, δεν υπάρχει ερυθρότητα στο δέρμα, έχουν εξαφανιστεί οι γραμμές (και οι τυχόν ρυτίδες), το δέρμα γίνεται πιο λείο και ομοιογενές. Και τα φτερά; Αυτά βγαίνουν λίγο μετά. 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.thesandytimes.gr
www.sandytimes.gr