Γαρύφαλλο στο αυτί. Ή στα μαλλιά

garufallo
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Θυμάστε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στις ταινίες; Mε μαλλιά μπούκλα στο τελείωμα και ένα λουλούδι στο πλάι; Ο Κarl Lagerfeld μας προτείνει να μεταμορφωθούμε σε κορίτσια των λουλουδιών όπως έδειξε στο τελευταίο σόου της Chanel στο Παρίσι. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Moύσα η Frida Kahlo
Η Cara Delevigne ήταν σαν τη Frida Kahlo σε νέες περιπέτειες. Με γαλάζια σκιά και πορτοκαλί χείλη, σχεδόν χωρίς μάσκαρα, κι ένα πελώριο λουλούδι δεξιά και πίσω στην αλογοουρά της, που συνοδευόταν και από μαύρη κορδέλα, σαν αυτή που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Karl Lagerfeld.

Ανθοκομική έκθεση
Είπαμε…Αλλά να μην το παρακάνουμε κιόλας. Και λουλούδι και βελούδο. Και φιόγκος και η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς στο κεφάλια μας. Εδώ δεν είναι πασαρέλα, είναι πραγματική ζωή.

Φλόραλ διάθεση
Αλλά η αλήθεια είναι ότι τα αγαπάμε τα λουλούδια. Τον χειμώνα φοράμε πιο σκοτωμένες αποχρώσεις, μπορντό, σκούρο μπλε, μαύρο και το καλοκαίρι παίζουν όλα: λευκό, κίτρινο, μοβ, φούξια, πετρόλ, πορτοκαλί.

Αληθινό μπουκέτο
Και για να επανέλθουμε στην επίδειξη της Chanel, στο ιστορικό και πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι, για το στάιλινγκ των μοντέλων στα μαλλιά, υπεύθυνος ήταν ο διάσημος κομμωτής, Sam McKnight που αποφάσισε να μεταλλάξει τις καμέλιες σε υπερμεγέθη τριαντάφυλλα, φορεμένα πολλά μαζί, σαν μπουκέτο.

Και για άνδρες…
Και μπορεί να τα λάνσαραν όλες, από την Lily-Rose Depp μέχρι τηνSofia Richie, αλλά τα είδαμε ακόμη και σε ανδρική βερσιόν, στα κοντοκουρεμένα μαλλιά του Pharrell. Ε αυτό, καλύτερα να μην το δούμε.

Όσο μικρό κι αν είναι… Εκτός κι αν είναι στο πέτο.

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.thesandytimes.gr
www.sandytimes.gr