Ποιοι σταρ έγιναν σχεδιαστές μόδας το 2016;

celebrities-moda
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο αλλά περισσότεροι. Σα να μην τους φτάνουν όλα τα χρήματα που προσθέτουν με κάθε τους κίνηση στον τραπεζικό τους λογαριασμό, οι σούπερ σταρ του πλανήτη επιθυμούν τώρα να αναλάβουν και την γκαρνταρόμπα μας. Ποιοί είναι αυτοί; Αναγνωρίσιμες προσωπικότητες που δεν έχουν καμία σχέση με πατρόν και σχέδιο μόδας. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Η Beyonce δεν θέλησε να σχεδιάσει νυφικά, ούτε βραδινά φορέματα για τα σόου της. Ξέρει ότι υπάρχουν άλλοι που μπορούν να το κάνουν καλύτερα από εκείνη. Αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά από ρούχα που μπορεί κανείς να φορέσει στο γυμναστήριο, στον μαραθώνιο, σε οποιοδήποτε σπορ έχει επιλέξει. Πρόκειται για μια συνεργασία με την εταιρία Ivy Park και αν κρίνουμε από τις πωλήσεις, η ιδέα να τα διαφημίζει η ίδια η Beyonce, σε πόζα-γέφυρα, ήταν μάλλον επιτυχημένη.

Η Rihanna θεωρείται από πολλούς ίνδαλμα της μόδας. Και δεν είναι μόνο γιατί εμφανίζεται σαν χαμαιλέοντας, αλλάζει κάθε φορά χρώμα μαλλιών, στιλ ντυσίματος, πειραματίζεται και προκαλεί. Αυτή τη φορά σκηνοθέτησε την πρώτη της επίδειξη μόδας, περπάτησε σαν μοντέλο, κράτησε βεντάλια, χαμογέλασε στους φωτογράφους, και απόλαυσε μια από τις πετυχημένες συνεργασίες με άποψη. Rihanna x Fenty.

Κι ένα μοντέλο, η Gigi Hadid, που ξέρει να λανσάρει με τον δικό της τρόπο τάσεις, δέχτηκε από τον Tommy Hilfiger να σχεδιάσει μια κολεξιόν ειδικά για τις πελάτισσες του αμερικανικού οίκου, ενώ την ίδια στιγμή είπε το ναι, στον σχεδιαστή παπουτσιών, Stuart Weitzman, που θέλησε να βγάλει στο εμπόριο ένα ζευγάρι ασημένια, γυαλιστερά μποτάκια, σε στιλ Μέρι Πόπινς που φέρουν το όνομα Gigi. Ανάρπαστα.

Κι ένας άνδρας, ένα αγόρι για την ακρίβεια, ο σύντροφος της Gigi Hadid, Zayn Malik, φωτογραφήθηκε με την Donatella Versace για να προωθήσει την πρώτη του σχεδιαστική απόπειρα, με τη συλλογή Zayn x Versus Versace και προτάσεις για αγόρια που θέλουν να δείχνουν τι φοράνε, πάνω από τα τατουάζ τους. 

Όσο για την Sarah Jessica Parker, αποφάσισε μετά από τα παπούτσια που φέρουν την διάσημη υπογραφή της, να δοκιμάσει την τύχη της και σε ορισμένα ρούχα, όπως το μικρό, μαύρο φόρεμα με ασορτί στιλέτο. Για τις υποψήφιες Κάρι Μπράντσόου και τις φίλες της… Η Elle Macpherson  με το Elle Macpherson Body φτιάχνει (ξανά) υπέροχα εσώρουχα. Ποιες θα αφήσω απέξω; Όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian που σχεδιάζουν από προϊόντα ομορφιάς μέχρι τζιν για εύσωμες και θησαυρίζουν κάθε μέρα και περισσότερο. Έχω κι εγώ τις …αδυναμίες μου. 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.sandytimes.gr
www.thesandytimes.gr