Όταν η Κάρι γνώρισε την Carrie

sarah-jessica-parker6
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί εμφανίστηκε η Sarah Jessica Parker στην απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες με κοτσίδα-στέμμα. Ήθελε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο μία γυναίκα-μύθο που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή; Την Carrie Fischer; Ή μήπως όχι; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

O συνειρμός

Mπορεί να μην έχει απίστευτη φρεσκάδα στο πρόσωπο και να ωριμάζει με περηφάνεια, όμως η Sarah Jessica Parker θέλησε να κάνει τη διαφορά. Χωρίστρα στη μέση και μια πελώρια, καλοσχηματισμένη κοτσίδα, πιο ξανθιά από την ρίζα της, δημιούργησε τον κατάλληλο συνειρμό.

She was such a amazing actress May the force be with you ❤ R.i.P Carrie Fisher 😢 #restinpeace #carriefischer #princessleia #starwars #maytheforcebewithyou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vanessa Kirchner (@nessiblack_94) στις

Τα φλας

Ξαφνικά, οι φωτογράφοι σταμάτησαν να απαθανατίζουν τις μπούκλες και τα σινιόν και ήξεραν πως η συγκεκριμένη λήψη θα έβγαινε σε πολλαπλά αντίτυπα. Η Sarah ως Carrie, ή η Κάρι ως Carrie, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. 

Η μεγαλύτερη πασαρέλα της χρονιάς

Κι αν κοιτάξουμε ακόμη πιο προσεκτικά, σε μια πιο κοντινή λήψη, θα διαπιστώσουμε πως υπάρχει κι ένα λαμπερό αξεσουάρ, τοποθετημένο ακριβώς πάνω στη χωρίστρα της, που είναι και ο ιδανικός τρόπος για να αναβαθμιστεί κάθε χτένισμα σε μία από τις μεγαλύτερες πασαρέλες της χρονιάς.

Όλα για τη μητέρα της

Η πριγκίπισσα Λέια σε νέες περιπέτειες…Στο κόκκινο χαλί. «Δεν το εννοοούσα», έλεγε μετά η Sarah Jessica Parker. «Ίσως να ήταν στο υποσυνείδητο μου», δήλωσε σα να προσπαθούσε να δικαιολογηθεί. «Υπάρχει μια φωτογραφία της μητέρας μου που έχει τα μαλλιά της χτενισμένα ακριβώς έτσι. Και μπορεί να μην ξεκινήσαμε έτσι, αλλά ίσως και να το πετύχαμε, σαν έναν μκρό φόρο τιμής σε μια τεράστια προσωπικότητα».

#hairinspo #Sarahjessicaparker #goldenglobes2017 #fun&glamorous #day&night #letsgout #partyhair

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης kylee bijou (@lifestylehairstylist) στις

Η ψεύτικη κοτσίδα

Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι του Star Wars γνωρίζουν πως η Πριγκίπισσα Λέια δεν χτενιζόταν ακριβώς έτσι. Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Και όπως είδα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κοτσίδα της Sarah Jessica Parker, δεν είναι καν δική της. Δεν πειράζει κορίτσια. Εμείς θα παίξουμε με τα δικά μας μαλλιά. Και μετά θα δούμε Darth Vader. 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.sandytimes.gr
www.thesandytimes.gr