Το μπουντουάρ της Melania στον Λευκό Οίκο

melania
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

H Μichelle Obama φεύγει, η Melania Trump έρχεται. Και ο Λευκός Οίκος ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί σε Salon de Beaute και Spa, ειδικά για τις ανάγκες της απαιτητικής, φωτογενούς Πρώτης Κυρίας…Της Σάντυς Τσαντάκη.

Dream Team

Δεν είναι ότι δεν το φανταζόμασταν. Αλλά να διαβάζουμε στο περιοδικό Vanity Fair, που τσεκάρει πάντα και την τελευταία πηγή, για να είναι εξαιρετικά ακριβή όσα δημοσιεύει, αλλά και στο αμερικανικό, εβδομαδιαίο περιοδικό US Weekly και στην έγκυρη εφημερίδα μόδας WWD, πως ολόκληρη ομάδα από μακιγιέρ, κομμωτές, στυλίστες, γυμναστές, ετοιμάζεται να «μετακομίσει» για να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, τότε οι συνειρμοί είναι πολλοί.

Aseguran que #melaniatrump será vestida por @ralphlauren y @karllagerfeld para la Toma de Posesión de su marido

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Reforma Moda! (@modareforma) στις

Πολιτική με μπουντουάρ

Η μακιγιέζ της συζύγου του Donald Trump, για τουλάχιστον μια δεκαετία, δήλωσε πως «θα υπάρχει σίγουρα ένα δωμάτιο σχεδιασμένο ειδικά για μαλλιά, μακιγιάζ και την γκαρνταρόμπα. Η Melania θέλει έναν χώρο με το καλύτερο δυνατό σενάριο για τον φωτισμό που θα κάνει τη δουλειά μας σαν δημιουργική ομάδα πιο αποτελεσματική, καθώς ανάλογα με το φως, μπορείς να απογειώσεις ή να καταστρέψεις μια εμφάνιση». Κάτι θα ξέρει για να μιλάει η Nicole Bryl, η οποία, βάφει και την Sandra Bullock και την Cindy Crawford.

A serenidade no olhar de quem compra o que quiser, sem perguntar o preço, e ainda paga no débito porque tem um marido que pode bancar.💍💎 #melaniatrump

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης - Leidiane Alves (@leidianealves01) στις

Xωρίς διακοπή

Προβλήματα… Φως και σκοτάδι. Καθρέφτες και αντανακλάσεις. Πρότυπα. Ματαιοδοξία. Μήπως θα ήταν καλύτερα όλα αυτά να μένουν μυστικά; Γιατί είναι και οι …ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι απαιτείται περίπου μία ώρα και 15 λεπτά «με προσήλωση, συγκέντρωση και χωρίς καμία διακοπή» για να μακιγιαριστεί η Melania Trump. Για να χτενιστεί; Να ντυθεί; Να μάθει τι πρέπει να πει; Με τη σωστή προφορά; Και τι να μην πει; Η Michelle Obama πάντως είχε ασχοληθεί μόνο με την ανακαίνιση της τραπεζαρίας το 2015. Η Melania για την ώρα αναστηλώνει το ίματζ της. 

Like they say, once you go black you'll never come back!! 😘😍 my pick is Michelle Obama! Let me know who you pick!! #michelleobama #obama #melaniatrump #trump #trumprhymeswithdump #wcw #itsnotevenwednesday

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dirty Dave Melohamza (@dj_sonicwavez) στις

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.thesandytimes.gr
www.sandytimes.gr