Η κόρη του Jude Law ποζάρει χωρίς τον μπαμπά

iris-law
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Κάθε λίγο βλέπουμε στην πασαρέλα, στις διαφημίσεις, στα social media, ένα κορίτσι όμορφο, λαμπερό, φωτογενές, που όμως φωτογραφίζεται περισσότερο από άλλα κορίτσια που διεκδικούν την ίδια λάμψη. Και τώρα που είναι η σειρά της κόρης του Jude Law και της Sadie Frost, εμείς πώς μπορούμε να εμπνευστούμε από την νεανική της ομορφιά; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Xωρίς ρετούς
Η Iris Law λοιπόν θα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Burberry σε μια διαφημιστική καμπάνια ομορφιάς. Πρόκειται για μια είδηση που ανακοινώθηκε μόλις και αναμένεται να φωτίσει το κορίτσι με δυνατά φίλτρα. Και ρετούς, αν και μάλλον δεν θα χρειαστεί.

👼

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Iris Law (@lirisaw) στις

Μόδα και βιολογία
Είναι μόλις 16 χρονών και ποζάρει ήδη με άνεση. Μετά την Cara Delevigne και την Lily Donaldson, η Iris Law κάνει το ντεμπούτο της, δυναμικά. Μοντέλο και μαθήτρια, με κλίση στη βιολογία, όπως λέει στις συνεντεύξεις της, αλλά την ενδιαφέρει και η μόδα, κυρίως το κομμάτι του υφάσματος.

Μεγάλες προσδοκίες
Ηθοποιία; Καμία σχέση. Ή τουλάχιστον όχι για την ώρα. Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν «δημιουργική» και «φιλόδοξη». Αν έχει μοιάσει στον μπαμπά της, σίγουρα. Δεν βάφεται ιδιαίτερα (ευτυχώς), «φοράω σκούρο κραγιόν μόνο όταν βγαίνω το βράδυ. Μέσα στη μέρα θέλω να βάφομαι λίγο, οπότε φοράω στα χείλη μου κραγιόν στο χρώμα του δέρματος ή ροζ. Αλλά μου αρέσουν όλα».

Πυροτέχνημα
Τι να πει στα 16 της; Η Iris Law δηλώνει πως θαυμάζει την Brigitte Bardot και είναι το απόλυτο πρότυπο για την ίδια, της αρέσει να ντύνεται με παντελόνια και ρετρό μπλουζάκια, ανάλογα με τη διάθεσή της, δανείζεται διάφορα από τη ντουλάπα της μαμάς της, της αρέσει να πηγαίνει στην Tate Modern και να εμπνέεται, αλλά εκτός από το Λονδίνο, αγαπά και τη Νέα Υόρκη. Την ρώτησαν αν μπορούσε να πάρει μαζί της σε ένα έρημο νησί μόνο 3 είδη πολυτελείας τι θα επέλεγε, και είπε: «Εργαλεία τέχνης, πυροτεχνήματα κι έναν φίλο». Μια χαρά. Από τον οίκο μόδας που εκπροσωπεί, μπορεί να μην ενθουσιάστηκαν με την ιδέα ότι δεν ανέφερε καν το προϊόν που διαφημίζει… 

Sunny day

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Iris Law (@lirisaw) στις

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.thesandytimes.gr
www.sandytimes.gr