Το σπίτι της Hilary Swank στο Παρίσι

hilary-swank1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Κλασική διακόσμηση; Ή μοντέρνα; Mε χρώματα ή χωρίς; Αν δούμε το σπίτι της Hilary Swank στο Παρίσι, μπορεί να καταλάβουμε και ορισμένα στοιχεία ακόμη για τη ζωή της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Κεραυνοβόλος έρωτας
Η ίδια λέει ότι αντέχει στις δυσκολίες. Μπορεί να μην υπάρχει πλέον ο έρωτας για τον οποίο βρέθηκε στο Παρίσι, όμως η Hilary Swank ερωτεύτηκε την πόλη και αποφάσισε να γίνει σχεδιάστρια μόδας, με το Mission Statement και μια πιο πολυχρηστική συλλογή με απλές γραμμές και τεχνολογικά προηγμένα υλικά, και να ανακαλύψει καλύτερα την αρχιτεκτονική, το φως, την ομορφιά στο Παρίσι, μέρα και νύχτα.

Δωμάτιο με θέα
Οπότε αποφάσισε να μείνει. Για όσο χρονικό διάστημα δεν έχει γυρίσματα και υποχρεώσεις. Έχει σπίτια στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, αλλά αποφάσισε να αγοράσει κι ένα διαμέρισμα στην Αριστερή Όχθη του Σηκουάνα, με υπέροχο ταβάνι και πάτωμα, μαρμάρινο τζάκι, πελώρια παράθυρα, το βλέπουμε και ζηλεύουμε. Με την καλή έννοια. Που δεν έχουμε αποσπάσει ούτε ένα Όσκαρ.

Joie de Vivre
Για να γίνει όμως δικό της στ' αλήθεια και να έχει τη δική της αισθητική, η Hilary Swank ζήτησε βοήθεια από διακοσμητή που επένδυσε στην χαρά της ζωής, με χειροποίητα έπιπλα, ένα πράσινο μαρμάρινο γραφείο, ρετρό, γεωμετρικά αντικείμενα, μπλε λάκα, μια οργανική διάσταση σε όλα. Ξύλο, πέτρες, και οτιδήποτε έχει σχέση με τη θάλασσα. Όπως πορτατίφ σαν στρείδια και αποχρώσεις ωκεανού. Και χρώματα που βρίσκει κανείς σε σπάνιους, πολύτιμους λίθους. Η παλέτα είναι μπλε και κίτρινη, μονοχρωματική, λίγο μουντή, και vintage.

Madama Butterfly
Η μοναδική έκρηξη χρωμάτων; Στην κρεβατοκάμαρά της. Με ένα έργο με πεταλούδες. H Hilary Swank προτιμά να κάθεται στο τζάκι με ένα βιβλίο και τα σκυλιά της. Δεν έχει και πολύ χρόνο άλλωστε να χαλαρώσει. Έχει μπροστά της δύο ταινίες, μια τηλεοπτική σειρά, γυρίσματα και μια πόλη για εξερεύνηση… 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.thesandytimes.gr
www.sandytimes.gr