Η Melania Trump διακοσμεί τον «Χρυσό» Οίκο

melania-trump-decor
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Δεν είναι εύκολο να είσαι η Πρώτη Κυρία της Αμερικής και να πρέπει να διακοσμήσεις τον Λευκό Οίκο. Η Melania Trump μπορεί να ζει στη Νέα Υόρκη αλλά φήμες θέλουν τη σύζυγο του Donald Trump να έχει άποψη για τις κουρτίνες και τα βάζα με μια «μικρή» βοήθεια. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Μετακόμιση τώρα

Λέγεται μάλιστα πως σκέφτεται σοβαρά να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει δραστικές αλλαγές. Έχει ήδη προσλάβει μια διακοσμήτρια, την Tham Kannalikham, ως τον άνθρωπο που θα επιμεληθεί την εσωτερική διακόσμηση του Λευκού Οίκου. Χωρίς τίποτα κραυγαλέο για αρχή, γιατί όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον κύριο με την ξανθιά κώμη και την κόκκινη γραβάτα και την σύζυγό του. 

Xρυσός Οίκος

Και μάλλον έχουμε εικόνα για το πώς θα μοιάζει ο Λευκός Οίκος με την υπογραφή των Trump. Θα είναι μάλλον ο Χρυσός Οίκος. Αλλά η νέα διακοσμήτριά του έχει ξεκάθαρη αισθητική. Αν την επέλεξαν, είναι γιατί ο τρόπος που προσεγγίζει τους πελάτες της γίνεται πάντα με εξαιρετική διακριτικότητα, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι φωτογραφήσεις, τα φλας, τα παρατράγουδα.

Το αμερικάνικο όνειρο

Η Tham Kannalikham, αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στον χώρο της διακόσμησης, εργαζόταν πριν ανοίξει τη δική της εταιρία στο Ralph Lauren Home, οπότε το αμερικανικό όνειρο, με ολόκληρο το περιτύλιγμα, είναι μάλλον δεδομένο.

Λευκό, κόκκινο, μπλε

Τυχαίο που η Μelania Trump επέλεξε τον Αμερικανό σχεδιαστή και για την ημέρα της ορκομωσίας; Δεν είναι εποχή για πειραματισμούς. Οπότε, αν γίνει αυτό που φανταζόμαστε, το λευκό, το κόκκινο και το μπλε, μαζί με τα μικρά και μεγάλα αστέρια, θα είναι οι πρώτες πινελιές. Μαζί με δέρμα, κρόσσια και γούνα. Στη σουίτα. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr