Περιποίηση εξπρές κατ’οίκον

gunaika-krema-prosopou-enudatosi
ΤΡΙΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Δεν έχουμε χρόνο, ούτε χρήματα, διαθέτουμε όμως φαντασία και διάθεση. Με το κρύο να απαιτεί έξτρα περιποίηση για το δέρμα μας, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσουμε «δικά μας», αυτοσχέδια γιατροσόφια, για να τονώσουμε το μέσα μας. Και το έξω μας. Της Σάντυς Τσαντάκη

Κομμωτήριο τέλος

Υπάρχουν γυναίκες που βάφουν μόνες τους τα μαλλιά τους χρόνια τώρα. Με τόσο έξυπνο τρόπο που είναι φτιαγμένα τα προϊόντα μαλλιών πλέον, δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουμε στο κομμωτήριο τόσο συχνά. Χρειαζόμαστε δυνατό φως και κοκκαλάκια για τα μαλλιά. Για να τα χωρίσουμε σωστά. Διαβάζουμε προσεκτικά τις οδηγίες, ξεκινάμε πάντα από τις ρίζες, αφού έχουμε βάλει την ενυδατική μας στο μέτωπο και πίσω από τα αυτιά για να μην βαφτεί και το δέρμα μας και στο τέλος κάνουμε μασάζ για να πάει η βαφή παντού. Βάζουμε το ξυπνητήρι στο κινητό και λουζόμαστε στο δευτερόλεπτο χωρίς να καθυστερήσουμε καθόλου. 

Κάντο όπως τα μοντέλα

Το ξέρατε αλήθεια ότι τα μοντέλα πριν βγουν στην πασαρέλα κάνουν μασάζ στο πρόσωπο για να είναι πιο σωστά τονισμένα τα μήλα τους; Γιατί να μην το δοκιμάσουμε και στο σπίτι, πριν από μία έξοδο; Απλώνουμε στο δέρμα ένα ενυδατικό serum και ξεκινάμε να κάνουμε μασάζ γύρω από μάτια με κυκλικές κινήσεις, δέκα κύκλους προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού και αντίστροφα. Θα δούμε αυτόματα τα μάτια μας να ξεπρήζονται και το δέρμα μας να ακτινοβολεί. Ύστερα θα ασκήσουμε μικρές πιέσεις στο κόκκαλο πάνω από τα φρύδια με τα δύο δάχτυλα πάνω και κάτω να αγγίζουν αργά και σταθερά το τόξο. Μακιγιάζ, χρώματα, ψηλά τακούνια και έτοιμες για πασαρέλα. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr