Ένα Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας έφτασε στην Ελλάδα χάρη στην Longevity Diet Foods
GREG TSAKNAKIS Στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού World Dairy Innovation Awards 2016, η start-up εταιρία Longevity Diet Foods απέσπασε το Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας, ξεχωρίζοντας στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.
Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η Longevity Diet Foods κατάφερε με το προϊόν της YoguDiet 2% να ξεχωρίσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θέτοντας στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού, με μια σειρά από υψηλής διατροφικής αξίας, γευστικά γαλακτοκομικά προϊόντα.
Το YoguDiet 2% αποτελεί ένα high protein αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά με φρέσκο γάλα ημέρας που προέρχεται από τις τοπικές φάρμες και εμπλουτίζεται μέσω φυσικών διαδικασιών με εκχύλισμα σταφυλιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία.
Τα προϊόντα της Longevity Diet Foods βρίσκονται ήδη στην αγορά της Ελλάδας σε βιολογικά & υγιεινά καταστήματα, καθώς και σε Premium Γυμναστήρια και Ξενοδοχεία. Η παραγωγή τους βασίζεται στις αξίες της μεσογειακής διατροφής και στόχος της είναι να προσφέρει μια νέα σειρά καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες για μακροζωία καλύπτοντας παράλληλα όλες τις διατροφικές απαιτήσεις του ανθρώπινου οργανισμού.






