Ντίσκο διακόσμηση για ντίσκο σπίτια

ntisko-mpala-parathuro
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Τώρα που η δεκαετία του 80 έχει την τιμητική της, εμείς δεν έχουμε παρά να βρούμε έναν τρόπο να την ξαναζήσουμε ή να την ζήσουμε για πρώτη φορά. Με ποιον τρόπο; Με φουτουριστική, ασημένια, μπάλα-ντίσκο-φωτορυθμικό, φυσικά...της Σάντυς Τσαντάκη

Πάντα μου άρεσαν οι ντίσκο μπάλες.  Δίνουν την αίσθηση του πάρτι, της χαράς, του χορού, της μουσικής, της κιτς πολυτέλειας με αντανακλάσεις. Τόσο απλά. Και τόσο λαμπερά. Με τα χρόνια οι ασημένιες μπάλες έγιναν και χρυσές. Και φωτεινά αντικείμενα πόθου. 

Και τώρα ειδικά, δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Η δεκαετία του 80 έχει αποθεωθεί, κανείς δεν της ασκεί κριτική πια, έχει απενεχοποιηθεί μαζί με τις χειρότερες στιγμές της. Ας ξεχάσουμε λοιπόν για λίγο τις εμμονές με τις ρίγες και τα πουά, τα νεορομαντικά, ανοιξιάτικα μοτίβα, κι ας φέρουμε τη σύγκρουση του παλιού με το καινούργιο, μέσα στον χώρο μας.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Μπορούμε να βρούμε ντίσκο μπάλα, σε διαφορετικά μεγέθη, από μικρές και διακριτικές, μέχρι πελώριες, για να τις κρεμάσουμε όπου θέλουμε. Αρκεί τα μικρά κρύσταλλα και το ασημένιο μωσαϊκό να λειτουργούν σαν το τέλειο άλλοθι για χορό. Και ταξίδι στον χρόνο.

Η πίστα δεν έχει και τόση σημασία. Στο παρκέ γλιστράμε ακόμη καλύτερα για τις χορευτικές μας φιγούρες. Φαντάζεστε μια ντίσκο μπάλα μέσα στο μπάνιο; Το έχουμε δει κι αυτό κι έχει πλάκα. Είναι σίγουρα κάτι απρόσμενο, κάτι που δεν θα περίμενες να δεις σε ένα συμβατικό σπίτι. Αρκεί όλα τα υπόλοιπα να είναι λευκά. Και απέριττα. Και να μην ξεχαστούμε κι αρχίσουμε να χορεύουμε μέσα στη μπανιέρα… 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr