Πόσο κοστίζουν τα φρύδια του Leonardo DiCaprio;

leonardo-dicaprio
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Kαι μετά λένε για τις γυναίκες...Πως είμαστε ματαιόδοξες, υπερβολικές, φτάνουμε στα άκρα για την ομορφιά μας. Μήπως είδατε τον Leonardo DiCaprio στην απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ; Μόνο για να φτιάξει τα φρύδια του, έστησε μια απίστευτη υπερπαραγωγή. της Σάντυς Τσαντάκη

Ο Leonardo DiCaprio, ένας σούπερ σταρ και βετεράνος του κόκκινου χαλιού, προτίμησε να φτιάξει τέλεια τα φρύδια του για την απονομή των Όσκαρ και να μην ανέβει να παραδώσει το βραβείο στην Emma Stone, επιμελώς ατημέλητος.

Μας αρέσουν οι άνδρες που περιποιούνται τον εαυτό τους, φροντίζουν το δέρμα τους, τα μαλλιά τους, τα νύχια τους, το ντύσιμο τους, χωρίς όμως να φτάνουν στα άκρα.

Κι αν είσαι ο Leonardo; Ειδικά αν είσαι ο Leonardo. Μαθαίνουμε όμως, -και δεν πρόκειται για κουτσομπολιό του Χόλιγουντ αλλά αληθινή ιστορία-, πως πλήρωσε το ταξίδι για μια μακιγιέζ που προφανώς εξειδικεύεται στα μάτια, για να φτάσει από το Σίδνεϋ στο Λος Άντζελες, να τον περιποιηθεί, να τον μεταμορφώσει, να τον βάψει, και πάλι πίσω. Πλήρωσε και τη διαμονή της φυσικά. Και την αμοιβή της (που ξεπερνά τα 200 ευρώ για μια απλή περιποίηση φρυδιών).

Πρώτη το έγραψε η εφημερίδα Independent. Ποια είναι η περιζήτητη μακιγιέζ; Λέγεται Sharon-Lee Hamilton και κατάγεται από την Αυστραλία. Η ίδια γράφει στην ιστοσελίδα της πως εκτός από τον σχηματισμό του τόξου των φρυδιών, φροντίζει το πρόσωπο, να μην υπάρχουν λεκέδες, βάφει τις βλεφαρίδες διακριτικά, προσθέτει κολλαγόνο, μια κρέμα με παραφίνη, και ελαφρύ μακιγιάζ.

Ποιοι ανήκουν στο πελατολόγιο της; Βeyonce, George Clooney, Kim Kardashian, Serena Williams, Tobey Maguire, άνδρες και γυναίκες, με τον ίδιο φανατισμό… Θυμήστε μου την επόμενη φορά που θα τους ξαναδώ, να τους κοιτάω μόνο στα μάτια… Μέχρι τότε ας μην ξανακούσουμε καλύτερα τον Leonardo να κάνει κήρυγμα για το περιβάλλον… 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr