Χρυσά δόντια για χρυσά κορίτσια (και αγόρια);

kendall-Jenner-xrusa-dontia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Επειδή κάτι γίνεται της μόδας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μας αρέσει κιόλας. Τελευταία είδαμε μοντέλα και κορίτσια που έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό, να χαμογελούν και να αστράφτουν. Τα χρυσά δόντια απενεχοποιούνται και γίνονται στολίδι στο στόμα. της Σάντυς Τσαντάκη

Είναι σούπερ κιτς, σχεδόν αποκρουστικό. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει καν πλάκα. Αλλά στη μόδα, και στην ομορφιά, ποτέ μην πεις ποτέ. Ειδικά τώρα που όλοι μιλούν και γράφουν για το Άγγιγμα του Μίδα. Ή του δοντιού.

Στην Εβδομάδα Μόδας για παράδειγμα, του Λονδίνου, που σίγουρα πουλάει τρέλα, ή περισσότερη τρέλα από ότι στο Μιλάνο, στη Νέα Υόρκη ή στο Παρίσι, η Kendall Jenner, ένα από τα μέλη της οικογένειας Kardashian που ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός, εμφανίστηκε με ένα πελώριο χαμόγελο και δύο χρυσές θήκες. Ενθουσιασμένη… Όπως και η αδερφή της. 

Στη Νέα Υόρκη το χρυσό της χαμόγελο αποκάλυψε κι ένα άλλο μοντέλο, λιγότερο γνωστό, η Ondria Hardin. Και η Adwoa Aboah, με το δύσκολο να θυμηθείς και να γράψεις όνομα, έχει μάλλον λανσάρει τη συγκεκριμένη τάση, όπως και η Cara Delevigne, πριν από λίγα χρόνια, η οποία, έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό για κάποιο λόγο. Κάντο όπως ο Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής; 

Κι εμείς; Εμείς απλώς για την ώρα παρατηρούμε,  κρίνουμε, χαμογελάμε αινιγματικά, και χαιρόμαστε που δεν τρελαθήκαμε (ακόμη) τελείως. Αν πάλι, θα μας άρεσε η ιδέα να στολίσουμε το στόμα μας με κάτι, μπορούμε να θυμηθούμε τη μόδα με τα διαμαντάκια. Ή να πάμε να τρυπήσουμε τα αυτιά μας. Άσχετο, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε για να μην δούμε τη συγκεκριμένη τάση να εξαπλώνεται… Μπορούμε πάντα να αναζητήσουμε σκιές 24 καρατίων, αϊλάινερ σε χρυσές αποχρώσεις και χρυσούς μετεωρίτες για το πρόσωπο και το σώμα. Goldfinger. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr