Γιατί η Marion Cotillard θέλει να μοιάσει στην Angelina;

cotillard-xeili
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Στην αρχή έλεγαν όλοι ότι κάτι τρέχει με τον Brad Pitt. Η Marion Cotillard το διέψευσε και καλά έκανε. Και τώρα εμφανίστηκε με φουσκωμένα χείλη, σαν την Angelina Jolie και την Kylie Jenner. Μα πότε επιτέλους θα ξεφουσκώσει η μανία με τα υπερμεγέθη χείλη; της Σάντυς Τσαντάκη

Bλέπεις όμορφες γυναίκες και κοπέλες, φροντισμένες, φωτογενείς, γοητευτικές και θαυμάζεις πόσο περιποιημένες είναι και ξαφνικά, απογοητεύεσαι. Αναρωτιέσαι τι άλλαξε στο πρόσωπο τους. Τα χείλη… 

Μοιάζουν έτοιμα να εκραγούν. Δεν το περιμέναμε όμως από μια τόσο ιδιαίτερη Γαλλίδα, εκφραστική, λαμπερή, βραβευμένη με Όσκαρ. Μια γυναίκα που παραδίδει σε κάθε εμφάνιση της μαθήματα στιλ με άποψη. 

Η Marion Cotillard έχει μάλλον απογοητεύσει τους θαυμαστές της. Γυναίκες και άνδρες. Μια γυναίκα που ξεχωρίζει για την παλιομοδίτικη ομορφιά της, τον τρόπο που ντύνεται, ακόμη και το στήσιμο της στον φακό.

Είτε ως Edith Piaf στο La Vie en Rose, είτε ως πρέσβειρα της Greenpeace…
Και τώρα, στα 41 της χρόνια, αποφάσισε να αλλάξει εντελώς το πρόσωπο της. Όπως απέδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε γκρο πλαν, αποκαλυπτικό, ρεαλιστικό, τρομακτικό.

Κορίτσια μην την αντιγράψετε. Είναι μάλλον παράδειγμα προς αποφυγή. Σε μία τρυφερή στιγμή της ζωής της καθώς είναι έγκυος, η Marion Cotillard φωτογραφίζεται με τα σκούρα μαλλιά της και ολοκαίνουργιο στόμα. Σαν μία άλλη.

Και είναι το πρόσωπο του οίκου Dior. Ηθοποιός-μοντέλο. Μούσα. Και οι φαν της, επειδή δεν μπορούν να φιλτράρουν τα σχόλια τους, ήδη την αποκαλούν «duck face» και «Αngelina Jolie».  Κι εκείνη, απαντά με τον τρόπο της, πως για όλα φταίει ο ρόλος στην τελευταία της ταινία. Να την πιστέψουμε; Σε λίγο καιρό θα έχει ξεφουσκώσει. Το ψέμα ή η αλήθεια. Ή ό,τι έκανε στον πλαστικό της. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr