Θέλετε να δείτε την Kristen Stewart αγνώριστη;

kristen-stewart-portreto
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Είναι όμορφη ό,τι κι αν κάνει, σίγουρα διαφορετική. Και μπορεί να συστήθηκε σαν ένα ήσυχο κορίτσι που ερωτεύτηκε ένα βαμπίρ, αλλά σήμερα η Kristen Stewart έχει εξελιχτεί σε μούσα των σχεδιαστών, και πρότυπο για πολλά κορίτσια. Πότε αποφάσισε να αλλάξει τελείως εμφάνιση; της Σάντυς Τσαντάκη

Έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε μελαχρινή. Με τονισμένα μάτια, αυτό το ψυχρό, γυάλινο, διαπεραστικό βλέμμα που έχει. Και τώρα, η δημοφιλής σταρ είπε να κάνει μια τεράστια αλλαγή και να τονίσει ακόμη περισσότερο το μακιγιάζ της.

Με κοντοκουρεμένο μαλλί, μάλλον ξυρισμένο, κατάξανθο, η Kristen Stewart επανασυστήνεται όχι πλέον στον ρόλο της μοιραίας, αλλά της Sinead O' Connor σε νέες περιπέτειες. Και μάλλον το νέο στιλ της πηγαίνει πολύ.

Αλλά μπορεί να φανεί λίγο δεσμευτικό για νέους ρόλους…

Αλλά σιγά μην κολλήσει εκεί ένα κορίτσι σαν την Kristen Stewart που δεν μοιάζει να έχει όρια ή να δέχεται να της πεις τι πρέπει να κάνει. Και κυρίως να μην κάνει.

Η αποκάλυψη έγινε στην πρεμιέρα της καινούργιας της ταινίας με τίτλο «Personal Shopper» στο Los Angeles. Μία μέρα πριν ήταν καστανή με καρέ και απαντούσε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το φιλμ. Και λίγο πριν, αποκάλυπτε τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, Robert Pattinson στους Sunday Times. 

Διαμαρτύρεται πως την ακολουθούν παντού. Φωτογράφοι, φαν, περίεργοι. Μήπως σκέφτηκε να μεταμορφωθεί για να μην την αναγνωρίζει κανείς; Είναι κι αυτή μια άποψη. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr