H Selena Gomez εμπνέει ένα …πινέλο

selena-gomez
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Να δούμε τι άλλο θα δούμε. Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει το καινούργιο της άλμπουμ, και το ποπ είδωλο των τινέιτζερ, η Selena Gomez ενέπνευσε εταιρία χρωμάτων για το σπίτι, να βαφτίσει απόχρωση με το όνομα της. της Σάντυς Τσαντάκη

Το άλμπουμ έχει τίτλο «Revival», όπως αναγέννηση. Και μια εταιρία με αφαιρετικό λογότυπο αποφάσισε να ονομάσει ένα υπέροχο γκρι-μοβ, υποτονικό, ιδιαίτερο, για τους τοίχος, όχι Gomez  ευτυχώς, η Selena αλλά «Revival». Πάλι καλά.

Γιατί σε λίγο θα βάφουμε τα σπίτια μας σε αποχρώσεις Bieber και The Weeknd. Aν μπορούσαν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, και αν το ήθελαν, θα το είχαν κάνει. Η Selena Gomez προτιμά να τραγουδά για τις βουτιές στο μέλλον και πως  αισθάνεται όταν την τυφλώνει ο ήλιος και να αφήνει όλους τους άλλους να μιλούν γι'αυτήν. 

Κι απ' ότι φαίνεται το μοβ είναι το αγαπημένο της χρώμα, έντονο, βιολετί, εντυπωσιακό, αν κρίνουμε και από πρόσφατες εμφανίσεις της. Οπότε μια νέα καριέρα ξεκινά… Αυτή της διακοσμήτριας. Με αιτία. 

To μοβ πάντως μας αρέσει. Ειδικά αυτό το κρυστάλλινο, σχεδόν παγωμένο μοβ, που ταιριάζει ακόμη και στο παιδικό δωμάτιο, αλλά και σε έναν τοίχο του σαλονιού. Βάλτε δυνατά μουσική, ξαναγεννηθείτε και πειραματιστείτε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr