Θέλω να μοιάσω στην Ivanka Trump

ivanka-prin-kai-meta
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Aπίστευτο κι όμως αληθινό. Μετά την Αngelina Jolie, όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν τώρα να μοιάσουν στην Ivanka Trump και πηγαίνουν με την φωτογραφία της στον πλαστικό. Και η Melania κορίτσια; της Σάντυς Τσαντάκη

Η αλήθεια είναι ότι η χαϊδεμένη κόρη του νέου Πλανητάρχη είναι πάντα άψογη στις εμφανίσεις της. Καλοσιδερωμένη, με τέλειες ανταύγειες στα μαλλιά, χωρίστρα στη μέση, άψογα φρύδια, ψεύτικες βλεφαρίδες, δέρμα που γυαλίζει, χωρίς καμία ρυτίδα, μικρή μύτη, σαρκώδη χείλη, φίνα σιλουέτα.

Οι νέες ταινίες, κριτικές και όλα τα κινηματογραφικά νέα στην ενότητα Σινεμά

Και από τη μια οι Αμερικάνοι σαμποτάρουν τα προϊόντα που φέρουν το όνομα της (εξαιτίας της στενής σχέσης που έχει με τον πατέρα της) και από την άλλη, την αποθεώνουν. Γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θέλουν να γίνουν κλώνοι της, να της μοιάσουν, αντιγράφοντας κάθε της κίνηση.

Όχι μόνο στην Αμερική. Και στην Κίνα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, οι νεαρές γυναίκες στην Κίνα θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση τους για να μοιάσουν στις αγαπημένες τους σταρ του κινηματογράφου. Δεν είναι ευχαριστημένες με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και ζητούν ριζικές αλλαγές. 

Και τώρα θέλουν «τα μεγάλα μάτια της Ivanka, την όμορφη της μύτη, τα χείλη και το άψογο σώμα της». Κάτι άλλο; Αν μέχρι τώρα το απόλυτο πρότυπο ήταν η Angelina και η Κim (Kardashian) και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της, τώρα οι πλαστικοί χειρουργοί δεν προλαβαίνουν να κλείνουν ραντεβού για υποψήφιες Ivanka, έστω κι αν είναι οι …Δεύτερες Κυρίες. Τρομακτική, και μόνο σαν σκέψη. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr