Θέλετε να μάθετε πόσο θα κόστιζε σήμερα το διαμέρισμα της Monica από τα Φιλαράκια;

filarakia-spiti
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Eίναι ένα σπίτι που το ξέρουμε καλά. Τόσες σεζόν, τόσα γέλια, νιώθουμε σα να έχουμε καθίσει κι εμείς σε αυτούς τους καναπέδες. Friends και διακόσμηση, Friends και η αλήθεια πίσω από τα ριχτάρια, τις μαξιλάρες και τους μοβ τοίχους. της Σάντυς Τσαντάκη

Είναι τα χρόνια και η συνήθεια. Και οι απορίες που γεννιούνται μετά. Με χρονοκαθυστέρηση. Πώς είχαν την οικονομική δυνατότητα η Monica και η Rachel να ζουν σε ένα τόσο μεγάλο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη;

Γιατί ξέρουμε ότι τα ενοίκια είναι εξωπραγματικά. Τότε και τώρα. Και φτάσαμε στο σήμερα για να μάθουμε τελικά την απάντηση. Ποια είναι αυτή; Ότι δεν είχαν στα αλήθεια τη δυνατότητα να το υποστηρίξουν με τους μισθούς που είχαν στη σειρά.

Αλλά αυτό είναι και το παραμύθι. Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε βίντεο με το σπίτι τους, τον μοβ τοίχο, την κουζίνα, το μπάνιο, το σαλόνι για να μάθουμε ότι τα δυο κορίτσια έλεγαν ότι πλήρωναν τότε μόλις 200 δολάρια τον μήνα για το διαμέρισμα στο West Village, ενώ η τιμή για ένα αντίστοιχο σπίτι, στην ίδια γειτονιά, θα ξεπερνούσε τα 4500 δολάρια. Τον μήνα. Το 2017.

Και μπορεί να μιλάμε για τη δεκαετία του 90 και τα πράγματα να ήταν κάπως καλύτερα, η ζωή μάλλον φθηνότερη αλλά και πάλι. Η Monica κληρονόμησε τον χώρο από τη γιαγιά της, λέει μια άλλη φωνή. Τι ωραία που είναι η ζωή στην τηλεόραση. Σκηνικά μέσα στα σκηνικά με room service 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, μακιγιέρ, φώτα, κομμωτές, φίλους, συνεργάτες και χρήματα. That's what friends are for. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr