H Frances Bean Cobain πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs

frances-bean-cobain
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Βανδάλισε με graffiti μια διαφημιστική πινακίδα του Marc Jacobs με την εικόνα της.

Η κόρη του Kurt Cobain και της Courtney Love, η Frances Bean Cobain, είναι το νέο πρόσωπο της ανοιξιάτικης συλλογής του Marc Jacobs. Στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας του Αμερικανού σχεδιαστή, η Cobain βανδάλισε μια διαφημιστική πινακίδα του Mac Jacobs με την εικόνα της. Το περασμένο σαββατοκύριακο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο από την εικαστική παρέμβασή της.

#ONEBIGROOFFULLOFFBADBITCHES directed by @alexanderalexandrov // song @cigsaftersex @marcjacobs @abreealoren @illmagore

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on

Πρόσφατα, η Cobain είxε δηλώσει ότι δεν θεωρεί το modelling ως κάτι που σκοπεύει θα συνεχίσει να κάνει. «Δεν νομίζω θα κάνω μόντελινγκ για κανέναν άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα – αυτό είναι 100% έξω από την ζώνη άνεσής μου. Δεν θα το έκανα με άλλον, εκτός του Marc».

in my natural habitat @marcjacobs

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on

sheriff @marcjacobs

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on

Συνεχίζοντας, η Cobain εξήγησε πως «δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω [μόντελινγκ] επαγγελματικά. Ευτυχώς έχω άλλες δεξιότητες, πέραν του να στέκομαι και να φαίνομαι χαριτωμένη. Δεν αντιπροσωπεύω τα όμορφα τοπ μόντελ του κόσμου. Αντιπροσωπεύω πως θα φαινόταν ένα γενικό, μέσο, ανθρώπινο κορίτσι όταν φοράει αυτά τα ρούχα. Νομίζω για αυτό με επέλεξε ο Marc».