Οχτώ πράγματα που πρέπει να ξέρετε προτού βγάλετε τα φρύδια σας με κλωστή

frudia-kontino
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Λένε πως το κερί τραβάει το δέρμα. Στο μουστάκι, στο πρόσωπο, στα φρύδια, σε κρυφά σημεία. Και γι'αυτό και οι αισθητικοί πλέον μας προτείνουν να αποτριχώνουμε με μέτρο. Και χωρίς ιδιαίτερο τέντωμα. Έχετε πιάσει ήδη την κλωστή στα δάχτυλα σας; της Σάντυς Τσαντάκη

1. Ο πόνος είναι υποφερτός. Μην φανταστείτε κανένα τρομερό βασανιστήριο. Παρόλ'αυτά, καλύτερα να σας το κάνει κάποιος άλλος, με επιδέξια χέρια, για καλύτερο (και πιο σταθερό) αποτέλεσμα. 

2. Κι ακόμη καλύτερα να είστε αμακιγιάριστη. Φανταστείτε πως θα είστε πριν και μετά. Η κοκκινίλα είναι στο πρόγραμμα. Θα φύγει γρήγορα όμως... Μέχρι να βαφτείτε στο σπίτι το δέρμα σας θα έχει επανέλθει. 

3. Αν έχετε ευαισθησία, μην ανησυχήσετε να αρχίσετε να φτερνίζεστε ή αν αρχίσουν να τρέχουν τα μάτια σας. Συγκίνηση. Σκεφτείτε πόσο όμορφα θα είναι τα μάτια σας όταν θα έχετε φτιάξει το τέλειο περίγραμμα. 

4. Μας αρέσουν τα πυκνά φρύδια. Οπότε αν σας προτείνουν να σας τα αραιώσουν, αντισταθείτε. Πείτε πως θέλετε απλώς να τα καθαρίσουν για να διατηρήσουν το ύφος Cara Delevigne. Αλήθεια, που χάθηκε αυτό το κορίτσι; 

5. Μην βιαστείτε στο τέλος να πείτε τέλεια στο καθρεφτάκι. Δείτε πιο προσεκτικά το αποτέλεσμα και σιγουρευτείτε ότι δεν θέλετε κάτι να διορθωθεί... 

6. Λίγη αλόη βέρα πάντα βοηθάει. Και για να σας δροσίσει τοπικά, και για να νιώσετε όμορφα. Η κοκκινίλα θα σβηστεί στη στιγμή. Άντε σε μία ώρα το πολύ. 

7. Μην βάλετε concealer στα φρύδια σας και μην μπείτε στον πειρασμό να τα ...γεμίσετε με το μολύβι. Την επόμενη μέρα, ναι. Αλλά ποτέ την ημέρα της αποτρίχωσης. Κλείνουν οι πόροι. 

8. Πόσο διαρκεί η διαδικασία με την κλωστή; Mερικά λεπτά. Και για να ξαναβγούν τα φρύδια; Τέσσερις με έξι εβδομάδες. Μέχρι τότε, πιάστε το ...κέντημα. 

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr