Όλες οι συμβουλές ομορφιάς της Mariah Carey

mariah-carey-portrait
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Δεν είναι μια συνηθσμένη σταρ. Αν δεν έχεις δει το ριάλιτι με πρωταγωνίστρια την ίδια, μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από την αισθησιακή ερμηνεύτρια. Η Mariah Carey έχει αποφασίσει να μην κρατήσει κανένα μυστικό. Ευτυχώς, για όλες εμάς. της Σάντυς Τσαντάκη

Είναι πληθωρική και δεν το κρύβει. Πριν από λίγες ημέρες έγινε 47 χρονών, κι εξακολουθεί να αποκαλύπτει με κάθε ευκαιρία το μπούστο της, έχει ηλιοκαμένη επιδερμίδα, φρεσκοσιδερωμένο πρόσωπο χωρίς ίχνος ρυτίδας, ψεύτικες βλεφαρίδες, σαρκώδη χείλη, λεπτά φρύδια, μακριά μαλλιά με κίνηση…

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Τι μπορούμε να διδαχτούμε από την Mariah Carey λοιπόν; Ο σωστός φωτισμός είναι το παν. «Στο διαμέρισμα μου στη Νέα Υόρκη προσέχω τον φωτισμό να είναι τόσο-όσο, με πολυελαίους και κεριά. Ο υπερβολικός φωτισμός δεν βοηθάει»…. Για να παραδεχτεί ότι στο καμαρίνι της έχει πάντα φρέσκα λουλούδια, δύο ντουζίνες λευκά τριαντάφυλλα και κεριά αρωματοθεραπείας με άρωμα βανίλια.

Οι μπούκλες προσθέτουν αισθησιασμό στη γυναίκα. «Είπα ότι ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Είπα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός.
Και όλοι τότε γέλασαν. Γιατί, σε εκείνη τη φάση, δεν ήξερα τι σημαίνει conditioner, ούτε πως να χτενίσω τα μαλλιά μου.»

Δεν πρέπει να φοβόμαστε τον χρόνο. Γι’αυτό και η Mariah Carey επιμένει πως δεν χρειάζεται να γιορτάζουμε γενέθλια. Να τα γιορτάζουμε ως επετείους όπως κάνει εκείνη. «Δεν μετράω χρόνια, γιορτάζω την ζωή. Γιατί όταν βάζεις έναν αριθμό στον εαυτό σου είναι σα να λες, «γιατί το έκανα αυτό;»»

Και όσο και να μην το πιστεύουμε, δεν είναι λάτρης του υπερβολικού μακιγιάζ. «Σιχαίνομαι το μάσκαρα, δεν βάζω ποτέ. Αν δεν φοράς πολύ μέικαπ, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήσεις το δέρμα σου.» Οπότε δηλώνει υπέρ των ψεύτικων βλεφαρίδων και ξεμπερδεύει με δυο κινήσεις. 

Και η διατροφή της; «Θα τη μισήσετε. Το μόνο που τρώω είναι σολωμό Νορβηγίας και κάπαρη. Αυτό. Προσπαθώ να τρώω μόνο πρωτεϊνη. Είναι το χειρότερο. Και μην φάτε ποτέ σαλάτα αν πρόκειται να φωτογραφηθείτε γιατί θα σας φουσκώσει», μας συμβουλεύει. 

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Μιλάει μια γυναίκα που έχασε 15 κιλά όταν γέννησε τα δίδυμα παιδιά της. Και πώς γυμνάζεται σήμερα; «Περπατάω για τουλάχιστον μια ώρα σχεδόν κάθε μέρα και μπαίνω στην πισίνα για 45 λεπτά γυμναστική μέσα στο νερό.»

Η ομορφιά απαιτεί θυσίες. Και βουτιές. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, κι ας αποτελεί κλισέ. Η μεγαλύτερη της αδυναμία; Το κάπνισμα. Kάθε φορά όμως που σκέφτεται να το κόψει, «ο Θεός μου χαρίζει ακόμη μία οκτάβα.» Οπότε; Κανείς δεν είναι τέλειος. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr