H νέα τάση στην ομορφιά; Χρωματιστά φρύδια

xrusa-frudia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Μην γελάτε. Και μην ξαφνιάζεστε. Δοκιμάστε το πρώτα και δείτε τις πρώτες αντιδράσεις. Κι αν έχετε αφέλειες, μικρό το κακό. Δεν θα φαίνονται και τόσο… της Σάντυς Τσαντάκη

Στις φωτογραφίες τουλάχιστον, η νέα διάθεση, πρόταση, τάση της ομορφιάς, μοιάζει πολύ χαριτωμένη.

Μπλε ή ροζ φρύδια, έντονα ή παστέλ, χαρίζουν κάτι διαφορετικό στο πρόσωπο μας.

Και ναι, σίγουρα δεν είναι για όλες τις ηλικίες ή για όλες τις γυναίκες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παίζει μπροστά και πίσω από τον καθρέφτη.

Ειδικά οι γυναίκες που έχουν ήδη τολμήσει να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους με πιο τολμηρές ανταύγειες για αρχή, σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, σκέφτονται σοβαρά να κάνουν και το επόμενο βήμα.

Μπλε μαλλιά; Γιατί όχι και μπλε φρύδια; Όλα ροζ; Γιατί όχι; Καλοκαίρι έρχεται, την άνοιξη περιμένουμε από μέρα σε μέρα. Μέσα μας. Και πάνω μας. 

Τα χρωματιστά φρύδια δεν θα κρατήσουν για πολύ. Μέχρι την πρώτη φθινοπωρινή μπόρα το πολύ. Θα τα δούμε ξανά και ξανά στα μοντέλα, στην πασαρέλα, στα περιοδικά.

Και στη ζωή μας; Μπορούμε να το τολμήσουμε στις διακοπές μας. Ροζ και πορτοκαλί. Μπλε και πράσινο. Μοβ και γαλάζιο. Και δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε. Ούτε να αρχίσουμε να ανησυχούμε για κάτι τόσο αθώο.

Οι παραστάσεις που ρίχνουν αυλαία και πώς δεν θα χάσεις καμιά!

Θα χρειαστούμε μόνο μια εντυπωσιακή παλέτα με σκιές και θα δοκιμάσουμε πρώτα στο χέρι μας τι απόχρωση θέλουμε να πετύχουμε. Με το πινέλο. Και μπορεί να χρειαστεί να μπερδέψουμε δύο σκιές μαζί. Ακόμη καλύτερα. Κι αν δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα, ξεβαφτικό και …μαγικό! Μήπως να ξεκινήσουμε με μια έντονη, χρυσή σκιά; 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr