Τα δέκα αθάνατα και αγαπημένα στη διακόσμηση του σπιτιού

ethnic-style
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Στη μόδα υπάρχουν σημεία αναφοράς. Τουλάχιστον 10 αθάνατα κι αγαπημένα που οφείλουμε όλες να έχουμε στη ντουλάπα μας. Και στο σπίτι μας; Έφτασε η στιγμή να φωτίσουμε ακριβώς τα στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι. της Σάντυς Τσαντάκη

Σχεδιάστε μια «στολή» για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Είναι υπέροχο να ζεις μέσα σε ένα σπίτι-στολή. Δηλαδή; Αν ντύνεστε πάντα με τζιν και πουκάμισο, κι αυτό είναι το σήμα κατατεθέν σας, γιατί να μην δοκιμάσετε την ίδια τακτική και στον χώρο που ζείτε και αναπνέετε;

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Στο σπίτι είναι σημαντική η αρμονία, και να χτίζεις το ένα στιλ πάνω στο άλλο. Να μην είναι τίποτα μονοδιάστατο. Χρειάζεται μια κλασική, διαχρονική προσέγγιση.

Όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι για πρώτη φορά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι τι θα έκανε τον χώρο να φανεί ακόμη πιο όμορφος. Να αναδείξεις τα καλύτερα του σημεία. Αν ζεις μέσα στην ομορφιά, τότε θα έρθει και η ευτυχία.

Ποια είναι λοιπόν τα αθάνατα κι αγαπημένα; Για κάθε σπίτι; Το λευκό και το μπλε. Στολή. Σε στιλ μαρινιέρα. Jane Birkin και James Dean. Και ύστερα πρέπει να θυμόμαστε το παλιό Χόλιγουντ. Γήινες αποχρώσεις σε στιλ Katharine Hepburn και Lauren Bacall. 

Νέες αφίξεις στον χώρο της γεύσης, κριτικές εστιατορίων και όλα τα γαστρονομικά νέα

Αν μας αρέσει ο μινιμαλισμός και ντυνόμαστε πάντα με εξαιρετικά απλά κομμάτια, μπλούζες και παντελόνια, σακάκια και φούστες, τότε και το σπίτι μας δεν μπορεί να έχει ακρότητες. Αν όμως είμαστε υπέρ του μαξιμαλισμού, με χρώματα και μποέμ διάθεση, τότε και ο χώρος μας θα είναι πολύχρωμος και παραμυθένιος. 

Νοσταλγία και ανανέωση. Φωτογραφίες και έργα τέχνης στους τοίχους, ζωγραφιές μέσα σε ξύλινα κάδρα, Επενδύστε στο πράσινο και στην ατμόσφαιρα που είχε η ταινία Πέρα από τηνΑφρική. Φυσικά υλικά, ακατέργαστα στοιχεία, αληθινοί θησαυροί από ταξίδια. Out of Africa. The Music of Goodbye. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr