O Αntonio Banderas σχεδιάζει κεριά με το όνομά του

antonio-banderas-portrait
ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Μπορεί να έχουμε καιρό να τον δούμε σε ταινία. Τον έχουμε πετύχει όμως σε διαφημίσεις. Και τώρα ο Antonio Banderas βάζει το όνομά του σε κεριά που εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία και το σπίτι που μεγάλωσε… της Σάντυς Τσαντάκη

Η ιστορία πουλάει από μόνη της. Από τη μια έχουμε έναν ηθοποιό που συμπαθούμε για την εμφάνιση του, την προφορά του, τους ρόλους του και τη σχέση του με τις γυναίκες, και από την άλλη υπάρχει μια είδηση που τον θέλει σε …κόντρα ρόλο.

Ο Antonio Banderas πουλάει κερί με το ονοματεπώνυμο του με άρωμα Μεσογείου, όπως λέει. Δηλαδή το μυρίζεις και σκέφτεσαι κάτι από τον Λατίνο σταρ με θέα τη Μεσόγειο. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Antonio Banderas πουλάει αντικείμενα με την επωνυμία του. Σχεδιάζει γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, στιλό, θήκες για το κινητό. Και τώρα; Θέλει να εισβάλει και στον χώρο του σπιτιού.

Η διαφήμιση είναι δεδομένη. Ο ίδιος λέει πως είναι το πιο προσιτό οικονομικά κομμάτι της συλλογής του και μόλις αγοράσεις το κερί Antonio Banderas το σπίτι σου θα μυρίζει όπως και το δικό του ή ακόμη καλύτερα σαν μια παραλία της Μεσογείου. Την παραλία δίπλα στο πατρικό του, εκεί ακριβώς που μεγάλωσε, ερωτεύτηκε, απογοητεύτηκε, συνειδητοποίησε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Και ...αρωματοποιός. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr