Όταν η Madonna ζηλεύει την Κλεοπάτρα

cleopatra
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Αυτή τη φορά η Madonna μας προτείνει το δικό της μυστικό ομορφιάς, λέγοντας μας να βυθιστούμε στη μπανιέρα με βασιλικό. Ή να μαδήσουμε τη γλάστρα. της Σάντυς Τσαντάκη

Οπότε ξεχνάμε για λίγο την τελετουργία. Τα bath bombs. Τα άλατα. Τα κεριά. Τα κλισέ.

Και δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό. 

H Μadonna ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της στην μπανιέρα με νερό και φύλλα βασιλικού. Και ένα βίντεο. 

Αυτή είναι η καινούργια τάση. Φανταστείτε σακουλάκια του τσαγιού, φτιαγμένα αποκλειστικά από εμάς, στο σπίτι, για να χαλαρώνουμε καθημερινά στο μπάνιο.

Μας αρέσει η ιδέα. Ειδικά ότι δεν χρειάζεται να αγοράσουμε, και μπορούμε να γνωρίζουμε και πως φτιάχτηκε, και πόσο φυσικό είναι. Το σπίτι μας γίνεται αυτομάτως spa.

Και δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από τη Madonna. Μπορούμε απλώς να εμπνευστούμε. Πώς συνδιάζει την τελετουργία της ομορφιάς; Με ένα ποτήρι ροζέ κρασί και κρέμα σώματος από την προσωπική της σειρά προϊόντων ομορφιάς MDNA. 

Κι εμείς μπορούμε να δοκιμάσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του βασιλικού, που λέγεται ότι διώχνει τη φαγούρα από το δέρμα και βοηθάει και στην εξαφάνιση της ακμής. 

Κι αν πάλι μας αρέσει η ιδέα, μπορούμε να παίξουμε με πράσινο τσάι, και αντί να το πιούμε, να το βάλουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. Την βρύση της μπανιέρας. Και να δούμε τι γίνεται. Να θυμηθούμε την Κλεοπάτρα, έστω και χωρίς γάλα και μέλι. Ή να γεμίσουμε σακουλάκια από τούλι με βότανα και μυρωδικά. Από λεβάντα και μέντα μέχρι χαμομήλι. Αντίο άγχος. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr