Πόσο μακριά είναι τα μαλλιά σας;

arianna-grande
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

H απόλυτη τάση του καλοκαιριού θέλει τα μαλλιά μας να είναι μακριά, υγιή, λαμπερά. Όχι απλά μακριά, εξαιρετικά μακριά, σχεδόν να ...σκουπίζουν το πάτωμα, με την Cher να εμπνέει και να στοιχειώνει κορίτσια και γυναίκες διαφορετικών ηλικιών. Άραγε προλαβαίνω να τα μακρύνω κι άλλο; της Σάντυς Τσαντάκη

To βλέπουμε γύρω μας παντού. Κορίτσια που επιστρέφουν στη δεκαετία του 70 κι ας μην είχαν γεννηθεί καν τότε και ονειρεύονται να γίνουν τα κορίτσια των λουλουδιών. Με ή χωρίς τα παντελόνια καμπάνες και τις αέρινες πουκαμίσες. 

Απόλυτη μούσα η Cher από τις δεκαετίες του 70 και του 80, κάτι που αποτυπώνεται στο σήμερα και στους δημοφιλέστερους λογαριασμούς στο Instagram που αποτελεί πλέον μια εναλλακτική ένδειξη των τάσεων. Από τη μόδα του δρόμου στη ζωή μας, καμία σχέση με βιτρίνα, πασαρέλα, εξώφυλλο. 

Φανταστείτε λοιπόν μαλλιά που φτάνουν σχεδόν μέχρι τη μέση. Δεν είναι τελείως σιδερωμένα, ούτε με όγκο ή πατικωμένα. Επιμελώς ατημέλητα, αυτό είναι το στοίχημα κορίτσια.

Οπότε θυμόμαστε την Cher, βλέπουμε την Kim Kardashian που μοιάζει σα να έχει extensions, και όλους τους κλώνους τους. Με την Rihanna σαν θεά από άλλη εποχή που κάθε τόσο αλλάζει στιλ. Και πρόσωπο. Η Nicki Minaj πάντως παραδέχτηκε ότι δεν είναι τα αληθινά της μαλλιά… Δεν είναι η μόνη. H Arianna Grande κυκλοφορεί μονίμως με ...δανεική κόμη. Και η Naomi Campbell όταν ρωτήθηκε πως της φάνηκε η τάση, έμοιαζε να ξαφνιάζεται λέγοντας πως και η Kim Kardashian από εκείνη εμπνεύστηκε. Μήπως να ρωτήσει κάποιος καλύτερα και την Cher; 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr