Mόδα και διακόσμηση για τον επόμενο χειμώνα

gucci-2018
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Δεν βιαζόμαστε. Αλλά μπορούμε να διασκεδάσουμε προβλέποντας και παρατηρώντας τι θα φορεθεί τον χειμώνα του 2018 και τι μπορούμε να σκεφτούμε και για τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Για να είμαστε μέσα... Στα προγνωστικά. της Σάντυς Τσαντάκη

Από την πασαρέλα στην καθημερινότητα. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος. Για να εμπνευστούμε από τα ρούχα και να δούμε τα υφάσματα, τις αποχρώσεις, τη διάθεση κυρίως.

Το Διάστημα φαίνεται ότι εξακολουθεί να συναρπάζει τους δημιουργούς. Το χρυσό συμφιλιώνεται και συγκρούεται με το χρυσό, κι εμείς για μια ακόμη φορά καλούμαστε να επιλέξουμε. Ο Paco Rabanne ονειρεύεται το μέλλον κι εμείς σκεφτόμαστε να μπερδέψουμε το ξύλο με μεταλλικές λεπτομέρειες ή έστω συσκευές στην κουζίνα.

Βελούδο. Σε ολόσωμες φόρμες, παντελόνες, πανωφόρια. Και ριχτάρια, κουρτίνες, μαξιλάρια. Ο Valentino προτιμά το πολυτελές βελούδο. Κι εμείς αγαπάμε τα υφάσματα που μοιάζουν πολυτελή αλλά δεν κοστίζουν μια περιουσία και είναι υπέροχα όταν τα αγκαλιάζουμε.

Ροζ. Μια απόχρωση που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στον χώρο του σπιτιού αλλά μόνο στα παιδικά δωμάτια. Μήπως να κάνουμε την ανατροπή; Δείτε την επίδειξη Gucci για τον ερχόμενο χειμώνα και θα αλλάξετε γνώμη. 

Μπροκάρ και φλόραλ. Ανάγλυφα υφάσματα, παραμυθένια, φορτωμένα. Ο μαξιμαλισμός είναι ξανά της μόδας. Όπως και τα ανθισμένα μοτίβα, από τον Gucci στον Βalenciaga. Σε μικρές δόσεις για να αντέχουμε το εικαστικό παραλήρημα. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr