Φοράμε το σατέν φόρεμα αλλιώς

mauro-forema-me-ti-sert
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Θυμίζει νυχτικό. Δηλαδή νεγκλιζέ. Είναι σατέν, γυαλιστερό, ιδανικά δεν θέλουμε να έχει διαφάνεια. Ήρθε η στιγμή να ανανεώσουμε το μικρό, σατέν, μαύρο φόρεμα και να βγούμε στους δρόμους. Από το πρωί. της Σάντυς Τσαντάκη

Τι ωραία ιδέα. Το είχα καταλάβει ότι θα ξαναερχόταν αυτή η στιγμή που θα φορούσαμε λευκό μπλουζάκι με το φόρεμα από πάνω. Μαύρο, μπλε, μπεζ, λευκό σπανιότερα.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Πριν από μια σεζόν ακριβώς ήταν το φόρεμα που είχα ξεχωρίσει από αλυσίδα καταστημάτων που το λάνσαρε ακριβώς έτσι, αν και θα μπορούσε να τα πουλάει μαζί: ασημένιο, μακρύ νυχτικό-φόρεμα, ματ αυτή τη φορά, με λευκή μπλούζα από μέσα.

Και τώρα παρατηρώ στο Instagram, στο Pinterest, στα editorials των περιοδικών, μαύρα νεγκλιζέ, πάντα με φλατ παπούτσια και μπλούζα από μέσα, από σανδάλια μέχρι πάνινα παπούτσια.

Μουσική, Εικαστικά, Βιβλίο και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης 

Ένα φόρεμα ευέλικτο και διαδραστικό που μπορεί να φορεθεί ακόμη και πάνω από στενό, λευκό πουκάμισο. Αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις και να μην διαγράφονται τα κουμπιά από μέσα.

Τι θα λέγατε να το αναβαθμίσουμε λίγο και να τολμήσουμε να το συνδυάσουμε με γόβες και κάλτσες; Για να μην θυμίζει καθόλου πλέον νυχτικό; Να γίνει λίγο πιο ροκ;

Νέες αφίξεις στον χώρο της γεύσης, κριτικές εστιατορίων και όλα τα γαστρονομικά νέα

Την ίδια αντιμετώπιση μποορύμε να έχουμε και με ένα μαύρο, δερμάτινο φόρεμα που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στη ντουλάπα… Πάντα με λευκό t-shirt από μέσα, «δανεικό» από τη δεκαετία του 90, χωρίς λογότυπο, ίσως με ένα διακριτικό σλόγκαν. «We Should all be Feminists.» Ή κάπως έτσι. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr